Digital banking platforms are crucial for all banks, IT and other enterprises, Zentity mentioned in the new market research / Digitální bankovní platformy jsou klíčové pro všechny banky, IT a další podniky, v novém průvodci trhem boduje Zentity

Praha, 21. dubna 2016 – Podle nového průzkumu společnosti Gartner jsou technologie spojené s digitálními bankovními platformami naprosto zásadní pro všechny banky, IT a další podniky. V nejnovější studii Market Guide for Open Unified Digital Banking Platforms* označil Gartner jako „reprezentativního dodavatele“ společnost Zentity. Kromě hlavního seznamu byla společnost zmíněna v následujících kategoriích:

„V Zentity jsou moderní mobilní technologie  dlouhodobě v centru naší pozornosti, což umožnilo mnoha finančním institucím získat vedoucí pozici v digitálním rozvoji. Umístění v seznamu společnosti Gartner nás utvrzuje ve správnosti našeho zaměření na mobilní technologie v tomto neustále se rozvíjejícím odvětví. Věříme, že rozrůstající se nabídka možností našich produktů bude i nadále pomáhat našim zákazníkům udržet se na špičce,“ komentuje úspěch výkonný ředitel Zentity Abhishek Balaria.

Nejdůležitější poznatky vyplývající ze studie:

* Market Guide for Open Unified Digital Banking Platforms, G00279017, 18. března 2016

Back to Press